Hipertenzijos mokslininkai


Didelio masto tarptautinis tyrimas parodė, kad vos dvi pieno produktų porcijos per dieną sumažina diabeto, hipertenzijos ir metabolinio sindromo išsivystymo riziką.

hipertenzijos mokslininkai hipertenzija sukelia ligų prevenciją ir gydymą

Ankstesni tyrimai Šiaurės Amerikoje ir Europoje parodė, kad pieno produktų vartojimas sumažina diabeto, padidėjusio kraujospūdžio ir metabolinio sindromo, veiksnių, lemiančių priešlaikinę mirtį nuo širdies ir kraujagyslių ligų, riziką. Tačiau mokslininkai nebuvo tikri, ar šie rezultatai gali būti išplatinti visiems planetos žmonėms.

hipertenzijos mokslininkai hipertenzijos atsipalaidavimas

Dalyviai buvo stebimi hipertenzijos mokslininkai nei devynerius metus. Normalus praėjusių metų maisto suvartojimas buvo įvertinamas kaskart reguliariai pildant klausimynus, nustatančius pieno produktų, tokių kaip pienas, jogurtas, jogurto gėrimai, sūris, ir iš pieno produktų pagamintų patiekalų kiekį mityboje.

Septintoji tema. \

Atskirai atsižvelgiama į nenugriebtą pieną ir produktą be riebalų, kurio riebumas yra nuo vieno iki dviejų procentų. Sviestas ir grietinėlė buvo išskirti kaip hipertenzijos mokslininkai grupė, nes kai kuriose šalyse jie nėra vartojami.

hipertenzijos mokslininkai ar kojos gali išsipūsti nuo hipertenzijos

Taip pat buvo renkama informacija apie kiekvieno dalyvio asmeninę ligos istoriją, receptinių vaistų vartojimą, išsilavinimo lygį, rūkymą ir svorio, ūgio, juosmens apimties, kraujospūdžio, cholesterolio ir gliukozės kiekio kraujyje parametrus. Rezultatai parodė, kad vidutiniškai vartojant dvi riebių pieno produktų porcijas per dieną, hipertenzijos ir diabeto išsivystymo rizika sumažėjo atitinkamai 11 ir 12 procentų.

hipertenzijos mokslininkai statistika apie sergamumą hipertenzija

Tyrimo autoriai tokį pieno hipertenzijos mokslininkai kiekį laiko optimaliu, nes dozės didinimo poveikis buvo nereikšmingas — tiems, kurie suvartojo tris porcijas pieno produktų per dieną, šis sumažėjimas buvo 13 ir 14 procentų.

Porciją sudaro mililitrų pieno, apie 20 gramų sūrio, natūralaus jogurto pakuotė, gramų arba pusė puodelio varškės.

hipertenzijos mokslininkai imituota hipertenzija

Kaip pasigaminti sveiką migdolų pieno ir mangų desertą Daugiau nei 47 tūkst. Jiems ligos rizikos sumažėjimo efektas vartojant pieno produktus buvo dar didesnis — nuo 24 iki 28 procentų, palyginti su tais, kurie neturėjo šių produktų savo racione. Mokslininkai pažymi, kad vis dar vykdomas stebėjimas.

hipertenzijos mokslininkai akių šviesa ir hipertenzija

Dar šia tema.